Agenda

ECR Keningstate opent de deuren

Vrijdag 01-07-2016
Kening state 1,


14.00 - 20.00 uur - Open dag Kening state met medewerking van Fysioetherapy het Want

 Franeker – Op 1 juli is er in ECR Kening State een open dag. In deze particuliere woonzorgvoorziening kan men permanent wonen of tijdelijk verblijven. Particuliere woonzorgvoorzieningen groeien sterk in populariteit door het groeiende tekort aan seniorenwoningen.

ECR Kening State is onderdeel van European Care Residences en is gelegen in Franeker. ECR Kening State heeft woonzorgappartementen voor permanent verblijf en zorghotelstudio’s voor tijdelijk verblijf. ECR Kening State is een particuliere woonzorgvoorziening, en de populariteit van dit soort woonzorgvoorzieningen neemt toe door het groeiende tekort aan geschikte seniorenwoningen. Ouderenorganisatie ANBO heeft recent een onderzoek gepubliceerd waarbij de helft van de gemeentes een tekort verwacht aan seniorenwoningen in 2020.

Op 1 juli is er vanaf 14:15 uur een open dag op ECR Kening State, zodat men zelf kan rondkijken in zo’n particuliere woonzorgvoorziening. Men wordt verwelkomt met een kopje koffie,  en er zijn diverse rondleidingen waarbij uitleg wordt gegeven over de woonmogelijkheden en de zorg die geboden kan worden. Fysiotherapie Het Want is ook aanwezig en zal een gratis loopanalyse geven. De open dag wordt muzikaal begeleid door een accordeonist. Het programma wordt herhaald tot 20.00 uur en men kan zich voor vier verschillende voorkeurstijden opgeven.

De volgende open dag staat gepland op 26 augustus. Het adres van ECR Kening State is Kening State 1 in Franeker. Voor meer informatie of voor aanmelding kan worden gebeld naar T (088) 328 00 90.

Terug

  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds