Agenda

Slachtedyk fietstocht

Zaterdag 20-08-2011
Cafe Restaurant "de Bleek", Franeker


08.00 - 00.00 uur - De Leeuwarder toerfietsclub Frisia organiseert op zaterdag 20 augustus de Slachtedyktocht . Dit fietssportevenement is bedoeld voor zowel de recreatieve als de prestatieve fietser. De tocht wordt verreden over een afstand van 80 kilometer en is volledig uitgepijld en wordt georganiseerd onder auspiciën van de Nederlands Toerfiets Unie. Leden van toerfietsclubs kunnen inschrijven met Scan and Go.

Aan de Ronde fan FrysLân kan door jong en oud worden meegedaan en heeft  tweee startplaatsen. De sportieve  en recreatieve fietsers kunnen voor hun tocht van 80 kilometer  in Reduzum  of in Franeker starten . De starttijden zijn van  8 uur tot 10 uur. Om het de deelnemers aan dit fietsevenement zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft de organisatie de route met  pijlen op het wegdek aangegeven. Tijdens dit evenement gelden de normale verkeersregels. Door de ruime start- en finishtijd is het voor elke deelnemer mogelijk de tocht  te volbrengen.

De twee startlokaties zijn :

- Blauwe Tent, Reduzum 
- Café Restaurant "De Bleek" in Franeker

Bij de startlokatie in Reduzum wordt gebruikt gemaakt van het inschrijfsysteem Scan and Go. Leden van toerfietsclubs hoeven geen inschrijfformulieren meer in te vullen. Enkel de barcode op de toerfietskaart laten scannen en de fietser kan op weg. 

Voor fietsers die (nog) geen lid zijn van de NTFU en die wel gebruik  willen maken van de voordelen van de NTFU-verzekering kunnen een dagverzekering sluiten. De NTFU is de grootste wielersportbond van Nederland.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Eddy de Vries
. T  058 8432 488
. M 06 50997896
. www.tfcfrisia.nl

 

Terug

  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds