13-04-2012 - Nationale Sportweek voor 2e keer in Franekeradeel!

In de week van 21 t/m 28 april vindt alweer de 9e editie plaats van de Nationale Sportweek. Een landelijk sportevenement, dat als doel heeft inwoners in Nederland meer te laten bewegen. Inmiddels doen ruim 130 gemeenten mee aan de Nationale Sportweek. Gemeente Franekeradeel doet dit jaar alweer voor de tweede keer mee aan de Nationale Sportweek!


Sporten is niet alleen gezond, maar vooral ook leuk! Een feit dat het gemeentelijke sport- en beweegproject “Franekeradeel Actief!” graag wil uitdragen.

 

Tijdens de Nationale Sportweek worden in Franekeradeel allerlei sport- en beweegactiviteiten aangeboden door verschillende lokale aanbieders. Zo worden er onder andere gratis proeflessen en kortingsacties aangeboden door de sportverenigingen, de sportcentra en het zwembad. Maar daarnaast worden er ook verschillende 1-daagse sportevenementen georganiseerd, waaronder de vorig jaar erg succesvolle activiteiten “Fiets en Geniet” (senioren) en de sponsorloop Franekeradeel (groep 6 basisscholen).

 

Het aanbod is dit jaar nog veel groter en gevarieerder dan vorig jaar. Nieuwe activiteiten zijn onder andere : de jeugdloop en Bloemketerploop, proeflessen Yoga, Zwemcoach en zelfs een kennismakingsles duiken!

 

Op deze website vindt u een uitgebreide beschrijving en contactgegevens per aangeboden activiteit in de Nationale Sportweek. De activiteiten worden per aanbieder getoond. Let erop, de acties gelden alleen tijdens de Nationale Sportweek!

 

Genoeg mogelijkheden voor een week lang sporten en actief bewegen. Franekeradeel een week lang in de ban van sport!

Terug


Afdrukken Emailen
  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds