04-02-2015 - Aksie Radius zorgt voor vol zwembad Bloemketerp!

 

Aksie Radius zorgt voor vol zwembad Bloemketerp

Ieder jaar organiseert Aksie Radius in samenwerking met zwembad Bloemketerp in Franeker de “na schoolse activiteit” in het zwembad. Normaliter wordt de na schoolse activiteit altijd op het schoolplein of in het speellokaal gegeven. Deze speciale editie van de NSA op 21 Januari voor de Radiusscholen en op 28 Januari voor de PCBO scholen uit Franeker was geheel in het zwembad van Bloemketerp in Franeker.

Kinderen van de groepen 6 en 7 van het basisonderwijs uit Franekeradeel kregen gratis toegang tot het zwembad om deel te nemen aan de activiteit! Om half 2 konden konden de activiteiten van start gaan. De kinderen werden ingedeeld in groepen en kregen per activiteit 15 minuten de tijd om zich helemaal uit te leven! De activiteiten verschilden van tikspelen in het water, een estafette run over matten in het water en waterpolo. Aan het eind was er nog de mogelijkheid om 15 minuten vrij te zwemmen.

De activiteit voor zowel de Radius als PCBO scholen was een groot succes met zowel bij de eerste als de tweede week een opkomst van rond de 120 kinderen! Onder begeleiding van de Radius studenten en het personeel van zwembad Bloemketerp was dit een geslaagde middag.


Terug


Afdrukken Emailen
  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds