02-04-2012 - Einde ledenstop Jeugdatleten bij AV Spartacus.

Deze lente begint goed voor AV Spartacus;


Na een geruime tijd om nieuwe trainers te hebben gezocht is het bestuur van AV Spartacus erg blij om met ingang van 1 april 2012 de ledenstop op de jeugd te kunnen opheffen. Nadat er in november 2010 helaas tot dit besluit moest worden overgegaan is er achter de schermen hard gewerkt en gepuzzeld om tot een oplossing te komen.

Met de aanstelling van enkele nieuwe mensen, waaronder oprichter Cor Plat, is die oplossing er nu gekomen. Sterker nog; na eerder al te hebben aangekondigd dat er nieuwe loopgroepen voor senioren konden worden gevormd is er nu zelfs plaats voor een prestatiegroep t/m 9 jaar.

Dat betekent dat er naast de normale trainingen voor iedere leeftijdscategorie nu ook een prestatiegroep is. Gezien de mooie resultaten die onze jeugdleden regelmatig halen zijn we natuurlijk blij dat we alle wedstrijdatleten nu op een goede manier kunnen begeleiden.

Ook is het nu weer mogelijk om op drie avonden trainingen aan te bieden voor senioren. Er kan weer worden getraind op de maandag avond, woensdagavond en zaterdagmorgen.

Bovendien zullen wij zeer binnenkort onze nieuwe hoogspringmat in gebruik kunnen nemen.

Voor alle trainingstijden kunt u onze website www.avspartacus.nl raadplegen. Alle trainingen vinden plaats op onze atletiekbaan op Bloemketerp te Franeker.

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om enkele trainingen bij te wonen.

Terug


Afdrukken Emailen
  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds