06-10-2014 - FTTC 1 DEELT MOKERSLAG UIT

 
FTTC 1 DEELT MOKERSLAG UIT

De senioren van FTTC 1 (noordelijke 2e divisie) hebben een mokerslag uitgedeeld aan concurrenten Delta Impuls 1 en Assen 3. Terwijl deze twee teams in een onderling treffen 5-5 speelden, won koploper FTTC 1 ook zijn tweede thuiswedstrijd met 10-0. Daardoor is een gat van zeven punten geslagen met nummer twee Delta Impuls 1, dat vrijdagavond in Franeker de tegenstander is. Tegen Reflex’65 1 uit Hoogeveen bleven Fons Hartman, Sieds Tjepkema en Richard Heeres ongeslagen. Ook de dubbel Tjepkema/Heeres leverde een punt op.

FTTC 2 is hard op weg naar de koppositie in de regionale 2e klasse. De Franekers lieten vrijdag voor de derde keer op rij een 7-3 overwinning noteren. Ditmaal was het Leeuwarder Ready 4 de klos. Rienk Groothoff zorgde met driemaal winst in de enkel voor een hattrick. Douwe Reitsma en Rudie van der Kooij wonnen beiden tweemaal. FTTC 2 staat op de tweede plek en heeft drie punten achterstand op Griffioen 1, maar één wedstrijd minder gespeeld.

FTTC 3 (regionale 3e klasse) slaagde er uit tegen Bergum 2 voor het eerst dit seizoen in om niet te verliezen: 5-5. Jan Koster bleek niet te kloppen. Bertil Witvoet produceerde de andere twee punten.

Het eerste jeugdteam van FTTC maakte zaterdag in eigen huis een pas op de plaats. De lijstaanvoerder in de regionale 3e klasse kwam niet verder dan een gelijkspel tegen middenmoter Ready 2, waardoor de Franekers de koppositie nu moeten delen met Ready 1. FTTC’er Mark Buwalda bleef ongeslagen. Remco Mellema won tweemaal.


Terug


Afdrukken Emailen
  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds