01-11-2013 - Kick-off van de gezonde school

Donderdagavond heeft de stichting Vrienden van Simon Vestdijk een cheque ter waarde van 3000,- in ontvangst mogen nemen van het coöperatiefonds Rabobank. Dit geld willen wij gebruiken voor de aanleg van een pannakooi op het terrein bij de school. Wij danken de Rabobank hartelijk voor haar steun! De stichting Vrienden van Simon Vestdijk zet zich in om de leerlingen van rsg Simon Vestdijk Harlingen en Franeker iets extra´s te bieden, waardoor een leukere schooltijd mogelijk wordt. 
Inmiddels zijn we, met ons eerste project `De gezonde kantine` al een eind op de goede. Het voedingsaanbod is uitgebreid, er zijn meer zitplekken gecreëerd voor de leerlingen.  We krijgen prachtige initiatieven van ouders: zo hebben we bijvoorbeeld vanaf Terschelling een prachtige steigerhoutenbank gekregen. Deze heeft een mooie plek op het podium gekregen. Naast de kantine wordt natuurlijk ook het buitenterrein niet vergeten. 
Al enige tijd is een groep enthousiaste ouders en personeel heel druk bezig met de organisatie van een grote kick-off op donderdag 9 januari. Tussen 12.00 en 13.30 uur zal er zowel op de locatie in Harlingen als de locatie in Franeker één grote happening plaatsvinden die alles te maken heeft met gezondheid. Er  zal beweging zijn, lekkere én gezonde voeding, en er zal voorlichting over gezondheid zijn. Tussen beide vestigingen leggen we een live-verbinding zodat beide Burgemeesters tegelijkertijd het startsein kunnen geven voor de kick-off van de gezonde school. Uiteraard kunnen we nog veel hulp gebruiken om 1500 leerlingen in beweging te krijgen. Voelt u zich aangesproken dan kunt u zich aanmelden via info@vestdijk.nl. 


 

Terug


Afdrukken Emailen
  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds