01-03-2011 - Nationale Sportweek 2011! (16 t/m 23 april)

Van 16 april tot en met 23 april 2011 wordt door de Stichting Nationale Sport Platform de Nationale Sport Week georganiseerd. Een landelijk sportevenement, dat als doel heeft via het promoten van sport en bewegen, de sportdeelname in Nederland te verhogen. Onder aanvoering van Franekeradeel Actief heeft de gemeente besloten vanaf 2011 deel te nemen aan de Nationale Sportweek.


Sporten is niet alleen gezond, maar vooral ook leuk! Een feit dat wij als gemeente en vanuit het gemeentelijke sport- en beweegproject “Franekeradeel Actief!” graag willen uitdragen. De Nationale Sportweek kan door de lokale sportverenigingen en andere sportaanbieders in Franekeradeel, worden aangegrepen om inwoners op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de lokale sport- en beweeg activiteiten. Dit is exact waar Franekeradeel Actief voor staat; kennismaking met het lokale sportaanbod en inwoners stimuleren meer te gaan sporten en bewegen. Sportverenigingen of sportcentra kunnen door het aanbieden van een activiteit, proefles of demonstratie tijdens deze week, hun vereniging en/of bedrijf op de gemeentelijke kaart zetten.

Op woensdag 6 april wordt op ieder huisadres in de gemeente Franekeradeel een informatieboekje bezorgd, met daarop alle activiteiten (voor jong en oud) die er in de gemeente tijdens de Nationale Sportweek worden georganiseerd. Op deze website staat een uitgebreide beschrijving van alle activiteiten die worden aangeboden. 

Kijk voor deze beschrijving bij de agenda onder de menutabs van "Jeugd", "Volwassenen" en "50+" op deze website. 

 

Terug


Afdrukken Emailen
  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds