01-12-2014 - OOK SENIOREN FTTC 2 KAMPIOEN

 
 OOK SENIOREN FTTC 2 KAMPIOEN

Vrijdagavond zijn de senioren van FTTC 2 na een lange, spannende competitie kampioen geworden in de regionale 2e klasse. Drachten 2 werd met 3-7 verslagen. Dat bleek achteraf ruim voldoende om de concurrenten voor te blijven. Komend voorjaar kunnen Rienk Groothoff, Douwe Reitsma, Rudie van der Kooij en Jan Bosgra zich bewijzen in de regionale 1e klasse. In Drachten werd met champagne het kampioenschap gevierd.

Tiende zege voor kampioen FTTC 1
Kampioen FTTC 1 (noordelijke 2e divisie) speelde diezelfde avond in Heerenveen een wedstrijd om ‘spek en bonen’ tegen nummer 2 Delta Impuls 1. Ook de tiende wedstrijd van dit seizoen werd gewonnen: 3-7. Daarmee eindigt FTTC 1 op een imposant totaal van 83 punten, gemiddeld 8,3 winstpunten per wedstrijd. Een niet geheel fitte Arnold Terpstra won toch al zijn partijen. Sieds Tjepkema (2), Reimer Bosma (1) en de dubbel zorgden voor de eindscore.

Handhaving voor FTTC 3
Donderdagavond speelde FTTC 3 gelijk tegen YOS 3. Bertil Witvoet (2), die het hoogste individuele winstpercentage in deze klasse heeft gehaald, en Arjan Zijlstra (2) zorgden voor de Franeker punten. Ook de dubbel werd in winst omgezet. Na een moeilijke start is FTTC 3 op de tweede plaats in de regionale 3e klasse geëindigd.

Jeugd FTTC 1 net niet kampioen
Ondanks een 0-10 zege op Delta Impuls 3 is het eerste jeugdteam van FTTC er net niet in geslaagd kampioen te worden in de regionale 3e klasse. Koploper Ready 1 won namelijk ook met 10-0 en was daardoor niet meer in te halen door de Franeker nummer twee.

Gratis kennismaken met FTTC
Kinderen vanaf 8 jaar kunnen vrijblijvend kennismaken met tafeltennis en FTTC. Gedurende twee weken kunnen ze op maandagavond (18.00-19.00 uur) en/of woensdagmiddag (16.45-18.00 uur) onder begeleiding van ervaren trainers de eerste beginselen onder de knie krijgen. Wil uw zoon of dochter komen trainen? Stuur dan van tevoren een mail naar FTTC: franekertafeltennisclub@gmail.com. FTTC neemt dan contact met u op voor meer informatie.

Terug


Afdrukken Emailen
  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds