10-10-2012 - Ronde over Ried

 Hierbij nodigt de SV Friesland jullie uit om op zaterdag  1 december 2012 deel te nemen aan de Ronde over Ried een klassieker in Friesland waar honderden deelnemers aan de start worden verwacht.

Dit jaar zou de SV Friesland  kiezen voor een nieuw parkoers en andere afstanden, maar op verzoek van onze hardlopers komen daar op terug en organiseren ze de Ronde over Ried over de vertrouwde route van voorgaande jaren.

 

De langste afstand van 22 km gaat vanaf de atletiekbaan Bloemketerp naar Dongjum, richting Tzummarum via de Mieden langs Firdgum naar Ried, dan richting Berlikum langs de Rie het water waar de Elfstedenschaatstocht ook langs gaat, dan naar Slappeterp en Peins via Schalsum naar Franeker.

 

De kortere afstanden gaan in Ried naar Peins (17 km) en de 9 en 12 km gaan in Dongjum naar Boer waar de 9 binnendoor gaat naar Schalsum en Franeker, de 12 km gaat via Dongjum, Boer Ried, Peins, Schalsum naar Franeker.

 

 De start en inschrijving en ook kleed- en beperkte douchegelegenheid is bij de atletiekbaan Bloemketerp . Er is te weinig warm water beschikbaar voor iedereen om te douchen!!!

 

Op het grote parkeerterrein op het Leeuwarderweg 10 8801 BV Franeker  bij garage Synyco   is voldoende ruimte voor de auto en de afstand parkeerterrein – atletiekbaan is enkele honderden meters.

 

Het White Angels Verkeersregelaars team zorgt voor het veilig oversteken.

 

Inschrijfgeld € 6,00 met herinnering, voor € 4,00 kun je deelnemen tegen organisatiekosten.

SV Frieslandleden/AV Spartacusleden betalen een euro minder.

 

Onderweg om de 5 km is er verzorging,  en na de finish SV Frieslandverzorging met bouillon, thee, multivruchtendrank en fruit.

                                                                                                    

Tijdregistratie na de finish, uitslagen, foto’ s en verslagen op www.svfriesland.nl –  www.heroisme.nl    –  http://hardlopenmettoli.blogspot.com/   op deze sites ook veel informatie over het hardloopgebeuren in Noord Nederland.  Hardloopkalender etc.

Terug


Afdrukken Emailen
  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds