25-09-2012 - Succes voor Spartanen op sluitingswedstrijd.

Zaterdag 22 september jl. werd in Leeuwarden de sluitingswedstrijd van het baanseizoen atletiek georganiseerd.

Van AV Spartacus deden acht jeugdleden mee aan deze wedstrijd. Er werden veel nieuwe persoonlijke records gerealiseerd en zelfs een nieuw clubrecord. Uiteindelijk gingen de Franekers met zeven prijzen naar huis.


Jilke Oswald werd tweede op de meerkamp bij de minipupillen en vierde op de 600 meter.

Justin Boes won goud op de meerkamp bij de pupillen B. In dezelfde catgorie werd Robin Zwager  tweede op de 1000 meter en eindigde op een zesde plaats bij de meerkamp.

Gijs Oswald won een tweede plaats bij de pupillen A2 op de meerkamp. Bij de 1000m eindigde hij op een vijfde plaats.

Bonne Cato Meyeraan heeft bij de junioren  D1 een nieuw clubrecord geworpen van ruim 23 meter. Zij eindigde met deze worp op de tweede plaats. Verder werd zij op deze dag achtste bij het verspringen en eindigde op een zesde plaats bij het kogelstoten.

Elyne Kingma won bij de junioren D1 de derde plaats bij het discus werpen en eindigde op een zesde plaats op de 60 meter sprint. Helaas raakte zij geblesseerd  tijdens de sprint waardoor zij niet kon deelnemen aan het kogelstoten.

Mara Leistra eindigde bij de junioren D1 op een zevende plaats bij de sprint. Bij het hoogspringen deed zij mee bij de oudere C junioren en eindigde op een knappe derde plaats.

Melina Wapstra, juniore D1, bracht het deze wedstrijd tot een achtste plaats op de 60 meter sprint en werd negende bij het verspringen.

Terug


Afdrukken Emailen
  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds