23-11-2010 - Trainers gezocht voor av Spartacus!

Het bestuur van av Spartacus stelt per direct een ledenstop in voor de leeftijdsgroep van 10 tot en met 15 jaar.

Nieuwe leden in de leeftijdsgroep vanaf 16 jaar kunnen nog wel geplaatst worden bij de senioren groep. Aan deze groep wordt alleen looptraining gegeven.
Het bestuur vindt het jammer  deze onsympathieke maatregel te moeten nemen.  Wij koesteren namelijk al onze (potentiële) leden, en de aanwas van jeugdleden juichen wij natuurlijk toe, juist omdat wij vinden dat de lessen op een goede en verantwoorde manier aangeboden kunnen worden. Voor de huidige groep is momenteel één gekwalificeerde trainer beschikbaar. De grens is bereikt voor wat betreft de tijd en aandacht die deze trainer aan de individuele leden kan geven. Nog meer leden kan noodgedwongen nadelige gevolgen hebben voor de kwaliteit, bovendien komt de belastbaarheid van de trainer ernstig in het gedrang.

Daarom deze oproep: TRAINERS GEZOCHT!

Het bestuur is dringend op zoek naar nieuwe trainers (voor jeugd en senioren). Ook voor mensen die aan de slag willen als hulptrainer/assistent is er volop plaats bij de vereniging. Lijkt dit je wat of wil je meer informatie, neem dan contact op met het bestuur, Fokje Ytsma of Daniël de Jong. Kijk voor meer informatie op www.avspartacus.nl.

Terug


Afdrukken Emailen
  • 30 minuten bewegen
  • dubbel 30
  • Doe de beweegtest
  • jeugdsportfonds